Asty Ananta

Asty Ananta kang duwé jeneng dawa Annastya Yuntya Eka Wardhani (lair ing Semarang, Jawa Tengah, 19 Juni 1984; umur 37 taun) ing donya hiburan Indonesia kondhang dadi juru main sinétron lan MC.[1] Asty wiwit karir ing donya hiburan wiwit kapilih dadi juara 2 Top Guest Aneka (1999) lan uga kapilih dadi Gadis Tiara Sunsilk & Gadis Tiara Favorit (2000).[1] Sangu kamenangan iku, Asty mlebu ing donya seni peran.[1] Sinetron kang wis tau dimainké ya iku antarané Ksatria Banjaran, Sebatas Impian, Darah Membara, Cewek Komersil, lan Cinta Anak Kampus.[1] Asty uga tau main ing filem layar amaba kang judhulé Untukmu (2003) kang kabawah sutradara Asun Mawardi.[1]

Asty Ananta
Asty Ananta.jpg
LairAsty Ananta
Pakaryanaktris, Penyanyi
Taun aktif1999 - saiki

saliyané iku anak nomer siji saka pasangan H. Hendra TW lan Hj Yuntianungrum lan kakak saka Lia Ananta iku, uga tau tampil ing acara Ketawa Sore (Trans TV), Progran ESQ (RCTI), lan uga FTV.[2] Asty uga tau mandu program adu bakat musik dangdut, KDI ing TPI (saiki MNCTV).[2] Asty uga tau mèlu reality show kang nggandhèng penyanyi dangdut karo selebriti non-dangdut, Seleb Mendut 2 (Seleb Mendadak Dangdut 2 ing ANTV) dadi pasangan karo Vety Vera.[2]

SinetronBesut

  • Ksatria Banjaran,
  • Sebatas Impian,
  • Darah Membara,
  • Cewek Komersil,
  • Cinta Anak Kampus,
  • Putri Yang Ditukar.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e Asty Ananta(08 Juli 2011)
  2. a b c d Asty Ananta