Basarang, Kapuas

Basarang iku kacamatan ing Kabupatèn Kapuas, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 206 km2 lan okèhé kang ndunungi 17.773 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Basarang, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 8 km.

Basarang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKapuas
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Kapuas Kulon
ing sisih kidul karo: Kacamatan Selat
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Pulang Pisau
ing sisih wétan karo: Kacamatan Kapuas Kulon lan Selat

Désa [1]Besut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut