Candhireja, Ungaran Kulon, Semarang

désa ing Indonésia

Candhireja (panulisan jroning Basa Indonésia: Candirejo), iku salah sawijining désa ing Kecamatan Ungaran Kulon (basa Indonésia: Ungaran Barat), Kabupatèn Semarang , provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki jembaré: - km2 kanthi pedunung watara - jiwa. Désa iki wewatesan :

Candhireja
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènSemarang
KacamatanUngaran Kulon
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-
ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

RujukanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut