Clint Dempsey

Clinton Drew "Clint" Dempsey (lair ing Nacogdoches, Texas, 9 Maret 1983; umur 38 taun) ya iku juru main bal-balan Amérika Sarékat sing posisiné minangka glandhang serang utawa penyerang. Saiki panjenengané main kanggo klub Tottenham Hotspur.

Clint Dempsey
Clint Dempsey
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Clinton Drew Dempsey
Tanggal  lair (1983-03-09) Maret 9, 1983 (umur 38)
Papan  lair    Nacogdoches, Texas, Amérika Sarékat
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)[1]
Posisi main Glandhang serang
Penyerang
Club information
Klub saiki Tottenham Hotspur
Nomer -


2 National team caps and goals correct
as of 00.40, 17 Oktober 2012 (UTC) (UTC).
* Panampilan (Gol)

Dempsey ya iku juru main bal-balan Amérika Sarékat kapasan sing kasil nyétak hat-trick ing Liga Primer Inggris.[2]

KarirBesut

KlubBesut

Clint Dempsey sadurungé wés main kanggo New England ing Major League Soccer ing nagara Amérika Sarékat, lan saiki kanggo Tottenham Hotspur F.C..

InternasionalBesut

Clint Dempsey wés main ping 83 kanggo Amérika Sarékat lan wés nyétak 25 gol. Panjenengané minangka anggota skuat Amérika Sarékat ing Piala Donya FIFA 2006 ing nagara Jerman.

GelarBesut

KlubBesut

Fulham

InternasionalBesut

IndividuBesut

RéferènsiBesut

  1. "Player Profile – Clint Dempsey". Premier League. Dibukak ing 10 December 2011.
  2. Burke, Timothy (21 January 2012). "Here's Clint Dempsey's Hat Trick Today, The First-Ever By An American In The English Premier League". Deadspin. Dibukak ing 21 January 2012.

Pranala njabaBesut

Kang sadurungé
Oguchi Onyewu
Atilit U.S. Soccer
2007
Kang sawisé
Tim Howard