Coboy Junior ya iku sawijiné grup musik boyband cilik saka Jakarta kang madeg taun 2011. Grup musik iki nduwéni anggota cacahé ana papat ya iku Aldi, Bastian, Rizky lan Iqbaal. Coboy Junior nambahi ramé indhustri musik Indonésia kanthi single perdanané asesirah "Kamu".[1]

Coboy Junior
Coboy Junior
Latar wuri
Lair Indonésia Jakarta, Indonésia
Jinis Musik Pop
Taun aktif 2011-saiki
Anggota
Aldi
Bastian
Rizky
Iqbaal
Nama timbalan Nama Jangkep Papang/Tanggal Lair Posisi Pengalaman nyanyi/Kontes
Aldi Alvaro Maldini Siregar 14 April 2000 The maknae, Vocal, dancer Pemain Musikal Laskar Pelangi III
Bastian Bastian Bintang Simbolon Bandung, 21 September 1999 rapper, main dancer Finalis Idola Cilik Mangsa Kaloro (urutan 12), Musikal Laskar Pelangi I
Iqbaal Iqbaal Dhiafakhri Ramadhan Surabaya, 28 Dhésèmber 1999 Vocalist 1, dancer Pemain Musikal Laskar Pelangi
Rizky Teuku Rizky Muhammad 4 Januari 1998 The leader, main vocal, dancer Pemain Musikal Laskar Pelangi

KarirBesut

Sawisé ngrampungaké drama musikal Laskar Pelangi, papat bocah iki banjur nggawé boyband Coboy Junior ing taun 2011. Coboy Junior banjur ngrilis single anyar kanthi irah-irahan "Kamu". Single iki langsung dadi single kang laris ing masarakat. Kasuksèsan iki banjur diterusake manèh ing single kaloro kathi irah-irahan "Eeaaa" ing taun 2012. Coboy Junior uga main filem "Hanya Kamu".[2]

Cathetan sikilBesut

  1. Coboy Jr 'Reinkarnasi' Boyband Coboy 90'an (Dipunaksès tanggal 15 September 2012)
  2. Coboy Junior (Dipunaksès tanggal 15 September 2012)

Pranala njabaBesut

Profil Coboy Junior Biodata Coboy Junior dan photo Foto