Corfu (basa Yunani: Κέρκυρα; Kérkyra) iku siji pulo duwèké Yunani yang dumunung ing Segara Ionia, ing pasisir Albania. Minangka péranganing Prefektur Corfu, jeneng kutha mligi uga Corfu. Padunung pulo iki cacahé 114.000 jiwa.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

  Wewengkon Administratif ing Yunani  

Aegean Kidul | Aegean Lor | Attika | Epirus | Kapuloan Ionia | Kreta | Makedonia Tengah | Makedonia Kulon | Makedonia Wétan lan Trasia | Peloponnesa | Tesalonika | Yunani Kulon | Yunani Tengah |