Daging iga

Iga daging babi, daging sapi, domba, lan daging babi minangka potongan daging . Tembung Iga biasané ngarujuk marang bagéan kurang meaty saka chops, asring masak minangka papan sing (ora Cut menyang Iga kapisah). Iga bison, wedhus, manuk unta, buaya, buaya, llama, alpaca, daging sapi, kebo Afrika, kebo banyu, kanguru, lan kewan liyane uga dikonsumsi ing macem-macem wilayah ing jagad iki.Bisa dipanggang, dipanggang, digoreng, dipanggang, diresiki, utawa diasepi.

Daging sapi rib, a gaya Prancis balung-in rib mripat steak, dadi karo french goreng