Denny Caknan

Juru nyanyi Indonesia

Denny Caknan (Deni Setiawan) ya iku musisi lan juru nyanyi sing asalé saka Ngawi.[1] Jeneng Denny Caknan moncèr ing jagat musik merga lagu karangané Kartonyono Medot Janji ditonton tekan yutan uwong in YouTube. Lagu Kartonyono Medot Janji uga dinyanyèkaké déning juru nyanyi dangdut Nella Kharisma.

Denny Caknan
Jeneng lairDeni Setiawan
ParabanMas Denny
Cak Nan
Lair10 Dhésèmber 1993 (umur 27)
Ngawi, Jawa Timur, Indonesia
Génre
Pakaryan
PirantiVokal, gitar
Mangsa akarya2017–sekarang
Sing magepokan

Lagu-lagu sing dikarang Denny Caknan akèh éntuk inspirasi saka lagu-laguné Didi Kempot. Lagu-lagu Denny Caknan nganggo lirik basa Jawa campur basa Indonesia.

SingleBesut

  • Tlah Berbeda
  • Kampung Halaman
  • Tepian Nyaman
  • Kartonyono Medot Janji
  • Sugeng Dalu
  • Sampek Tuwek
  • Tanpo Tresnamu
  • Titipane Gusti
  • Kuatno Aku (feat. Ilux)
  • Lekaslah Membaik
  • Kangen Mulih
  • Los Dol
  • Ngawi Nagih Janji (feat. Ndarboy Genk)
  • Ndas Gerih
  • Satru (feat. Happy Asmara)
  • Gak Pernah Cukup

RujukanBesut

  1. admin. "Nama Denny Caknan Meroket lewat Kartonyono Medot Janji | Radar Madiun" (ing basa Inggris). Dibukak ing 2019-09-18.