Happy Asmara

Juru nyanyi Indonesia

Heppy Rismanda Hendranata (Jawa: ꦲꦺꦥ꧀ꦥꦾ​ꦫꦶꦱ꧀ꦩꦤ꧀ꦢ​ ꦲꦺꦤ꧀ꦢꦿꦤꦠ;​ lair ing Kediri, 10 Juli 1999; umur 21 taun) utawa luwih dikenal minangka Happy Asmara[1], yaiku penyanyi dangdut saka Indonésia. Lagu "Tak Ikhlasno" dadi salah sawijining karya Happy sing paling populer. Jenenge dadi misuwur amerga nyanyi lagu "Dalan Liyane".

Happy Asmara
Happy Asmara
Latar wuri
Jeneng lair Heppy Rismanda Hendranata
Jeneng liya Happy Asmara
Happy Rism
Queen of Ambyar
Lair (1999-07-10) Juli 10, 1999 (umur 21)
Indonésia Kediri, Jawa Wétan, Indonesia
Kabangsan Indonésia Indonesia
Kutha Wargawan Jawa
Panggonan kutha Kediri, Jawa Wétan
Jinis Musik Dangdut, Koplo, Pop Jawa, Campursari
Pakaryan Penyanyi, Musisi, Panulis Lagu
Instrumen Vokal, Gitar
Taun aktif 2015–saiki
Diprabawani déning Eny Sagita, Didi Kempot
Wong tuwa Hendro Siswantoro
Dwi Yuslianti
Agama Islam
Situs resmi Happy Asmara ing Instagram
Fans Club PASHATI (Pasukan Happy Asmara Sejati)

Happy tau dadi kanca duet terakhir kaliyan Sang Maestro campursari, Didi Kempot sakdurunge seda. Happy lan Didi Kempot nyanyi lagu "Ati Dudu Wesi".

DiskografiBesut

SingleBesut

Judul Tahun Pencipta Lagu Video
"Salah" 2019 Happy Rism Music Video
"Tak Ikhlasno" Happy Rism Music Video
"Balik Kanan Wae" Faudzi Ahmad Music Video
"Ojo Geton" Happy Rism X Desti Arindi Music Video
"Kebal Kelaran" 2020 Happy Rism X Desti Arindi Music Video
Lirik Video
"Sampun Lilo" Happy Rism Music Video
"Bahagiamu" Happy Rism X Ferry Pratama Music Video
"Iri Bilang Boss" Happy Rism X Bayu G2B Video Music
"Wes Tatas" Vicky Prasetyo X Happy Rism Music Video
"Purik" Heru Sonata Music Video
"Ojo Dadi Pecundang" 2021 Bayu G2B Music Video
"Tak Warahi Carane" Happy Rism Music Video

RujukanBesut

  1. "4 Fakta Penyanyi Cantik Happy Asmara Pelantun 'Dalan Liyane'". merdeka.com (ing basa Inggris). Dibukak ing 2020-04-10.

Pranala jabaBesut