Godhogan yaiku nyampur panganan sing dimasak kanthi cuwèran lan disuguhake ing duduh . Panganan ing godhogan bisa kalebu nyampur janganan (kaya ta wortel, kentang, kacang, mrica lan tomat, lan sapiturute), daging, kaya ta daging sapi . Pitik, sosis lan panganan laut uga digunakake. Dene banyu sing digunakake yaiku cuwèran sing digunakake kanggo nggodhog, arak, duduh kaldu, lan bir uga umum. Rasa lan bumbu uga ditambahaké.

Godhogan
Groundnut Stew( Abom ).jpg
Godhogan iwak lan endhog
JinisRebus
Woworan pokokSayuran (wortel, kentang, kacang-kacangan, paprika, tomat, dll), daging (contohnya daging sapi), air atau kaldu atau arak atau bir
Buku masakan: Godhogan  Médhia: Godhogan

CathetanBesut