Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Ha (ing basa Arab ه ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping 26 ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /h/.