Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Tha (ing basa Arab ڟ ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /th/ .


Cara panulisanBesut

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ڟ ڟـ ـڟـ ـڟ