Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Nya (ing basa Arab ڽ ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /ny/ .


Ibnu alwan