Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Jim (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping lima ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /ʤ/.

Cara panulisanBesut

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ﺝـ ـﺝـ ـﺝ