Jinny oh Jinny ya iku sawijining sinétron kang digiyaraké ing RCTI wiwit dina Setu, 31 Mèi 1997 nganti tamat dina Senen, 27 Mèi 2002. Pemain mligi ya iku Diana Pungky, Indra Bruggman, Anya Dwinov, lan liya-liyané. Cacah episodene ana 120+. Sinetron iki diprodhuksi déning Multivision Plus.

Jinny oh Jinny
DiparagakakéDiana Pungky
Indra Bruggman
Ivan Ray
Yusuf Surya
Eko DJ
Anya Dwinov
Negara asalIndonesia
Gunggung mangsa2
Gunggung episode228
Prodhuksi
ProdhuserRaam Punjabi
KapernahJakarta
Suwéné acara30 menit per episode
Pambabaran
Saluran tiviRCTI
TPI
Format swaraStereo
Dolby Digital 5.1
Lakuné acaraSenin, 26 Mèi 1997 – Senin, 27 Mèi 2002
Kronologi
Acara sawiséJinny Lagi Jinny Lagi - SCTV
Untung Ada Jinny - Antv
Pranala jaba
[[1] Website]

Ingkang maraganiBesut

Jinny lagi Jinny Lagi
DiparagakakéDiana Pungky
Indra Bruggman
Ivan Ray
Yusuf Surya
Eko DJ
Anya Dwinov
Negara asalIndonesia
Gunggung episode40
Prodhuksi
KapernahJakarta
Suwéné acara30 menit per episode
Pambabaran
Saluran tiviSCTV
Format swaraStereo
Dolby Digital 5.1
Lakuné acaraMinggu, 7 September 2003 – Minggu, 6 Juni 2004
Kronologi
Acara sawiséTuyul Millenium
Untung Ada Jinny
DiparagakakéDiana Pungky
Indra Bruggman
Ivan Ray
Yusuf Surya
Eko DJ
Anya Dwinov
Negara asalIndonesia
Gunggung episode30+
Prodhuksi
ProdhuserRaam Punjabi
KapernahJakarta
Suwéné acara30 menit per episode
Pambabaran
Saluran tiviANTV
Format swaraStereo
Dolby Digital 5.1
Lakuné acaraSenin, 22 November 2004 – Jumat, 1 Juli 2005
Kronologi
Acara sawiséSakaratul Maut

Pranala njabaBesut


Cithakan:Indo-filem-stub