Kabupatèn Maros

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia
Kabupatèn Maros
Barkas:Lambang Maros.JPG
Lambang Maros
Sesanti: "---"
Barkas:Lokasi Maros.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Maros
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 -Total:

---km²
Distrik
 -Cacahe:

14 kacamatan
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/----jiwa
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Maros iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Maros iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

Obyek plesiran Guwa Péttaé

GéografiBesut

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Maros ketata sajeroning 14 kacamatan,---désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Bantimurung
  2. Camba
  3. Cenrana
  4. Lau
  5. Mallawa
  6. Mandai
  7. Maros Baru
  8. Maros Utara
  9. Marusu
  10. Moncongloe
  11. Simbang
  12. Tanralili
  13. Tompu Bulu
  14. Turikale

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Kidul