MD Entertainment iku salah siji omah produksi kang ana ing Indonésia. Wong kang ngadegaké MD Entertaiment iku Dhamoo Punjabi dan dhèwèké anaké Manoj Punjabi.[1] Dhamoo ngadegaké MD Entertaiment nalika taun 2003.[2] MD Entertainment wis akèh ngetokaké sinetro-sinétron kang misuwur, kaya ta:

MD Entertainment
JaringanRumah Produksi Studios ing Jakarta
NegaraIndonésia Indonesia
BasaBasa Indonesia
Wilayah siaranJakarta, Indonesia
Diluncuraké6 September 2003 ing Jakarta
Sing duwéDhamoo Punjabi lan Manoj Punjabi
Kantor pusatJakarta, Indonesia
Saluran afiliasiSCTV (2003-2010)
Indosiar (2004-2011)
O Channel
antv (2005-saiki)
RCTI (2003-2006)
MNCTV (2008-saiki)
Trans TV (2003-2006)
Trans7 (2004-2007)
Situs webhttp://www.mdentertainment.net

Saiki MD Entertainment uga wis mèlu nyengkuyung ing babagan biyoskup kanthi gawé filem, kaya ta Kala lan Suster Ngesot. Stasion TV kang nayangake sinétron gawéane MD Entertainment iku kaya ta SCTV, Indosiar, antv, MNCTV, lan RCTI. Saiki punjul 200 judhul lan 5000 jam acara ana ing pabukon MD Entertainment. Saiki kurang luwih ana 40 jam programe MD, digiyaraké saben minggune.[2] Wiwit taun 2005 MD asring olèh pahargyan kang misuwur, kaya ta 'Program Terfavorit ing Panasonic Awards taun 2005 lan 2006. minangka Program Terbaik ing SCTV Awards telung taun suwéné wiwit taun 2005. Kang pungkasanya iku giyaran saben dina paling misuwur ya iku Cinta Fitri, kang olèh pahargyan Program Terbaik SCTV Awards taun 2008, lan Program Terfavorit Panasonic Awards taun 2009.[2]

Cathetan sikilBesut

  1. cybermed.cbn.net.id (diundhuh tanggal 30 Agustus 2011)
  2. a b c mdentertainment.net (diundhuh tanggal 29 Agustus 2011)