Madara, Dusun Kidul, Barito Kidul

désa ing Indonésia

Madara iku désa ing Kacamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Madara
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanDusun Kidul
Jembar93,00 km2
Gunggunging warga406 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

Réferènsi besut

  1. Kacamatan Dusun Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njaba besut


 

Kecamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baru | Danau Ganting | Danau Masura | Danau Sadar | Dangka | Kalahien | Lembeng | Mabuan | Madara | Mangaris | Muara Ripung | Muara Talang | Murung Paken | Pamait | Pamangka | Pararapak | Penda Asam | Sababilah | Sanggu | Tanjung Jawa | Telang Andrau | Teluk Mampun | Teluk Telaga | Tetei Lanan


Kalurahan : Buntok | Hilir Sper | Jelapat