Dusun Kidul, Barito Kidul

Dusun Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.829,00 km2 lan okèhé sing ndunungi 46.847 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Buntok, kutha krajan kabupatèn uga ana ing kacamatan iki.

Dusun Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • CamatLisda Arriyana, S.Sos

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dusun Lor
ing sisih kidul karo: Kacamatan Karau Kuala
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kapuas
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Timur

Désa lan kalurahanBesut

Désa:

Kalurahan:

  1. Buntok
  2. Hilir Sper
  3. Jelapat

RujukanBesut

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baru | Danau Ganting | Danau Masura | Danau Sadar | Dangka | Kalahien | Lembeng | Mabuan | Madara | Mangaris | Muara Ripung | Muara Talang | Murung Paken | Pamait | Pamangka | Pararapak | Penda Asam | Sababilah | Sanggu | Tanjung Jawa | Telang Andrau | Teluk Mampun | Teluk Telaga | Tetei Lanan


Kalurahan : Buntok | Hilir Sper | Jelapat