Teluk Telaga, Dusun Kidul, Barito Kidul

désa ing Indonésia

Teluk Telaga iku désa ing Kacamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Teluk Telaga
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
KacamatanDusun Kidul
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar13,00 km2
Gunggunging warga272 jiwa (2007)[1]
Pepadhet-

RéferènsiBesut

  1. Kacamatan Dusun Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Dusun Kidul, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Baru | Danau Ganting | Danau Masura | Danau Sadar | Dangka | Kalahien | Lembeng | Mabuan | Madara | Mangaris | Muara Ripung | Muara Talang | Murung Paken | Pamait | Pamangka | Pararapak | Penda Asam | Sababilah | Sanggu | Tanjung Jawa | Telang Andrau | Teluk Mampun | Teluk Telaga | Tetei Lanan


Kalurahan : Buntok | Hilir Sper | Jelapat