Karau Kuala, Barito Kidul

Karau Kuala iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.099,00 km2 lan okèhé sing ndunungi 16.746 jiwa.

Karau Kuala
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dusun Kidul
ing sisih kidul karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kapuas
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Wétan

Désa lan kalurahan [2]Besut

Désa:

Kalurahan:

  1. Bangkuang

RéferènsiBesut

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Karau Kuala, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Babai | Bintang Kurung | Janggi | Malitin | Muara Arai | Salat Baru | Talio | Tampijak | Teluk Betung | Teluk Sampudau


Kalurahan : Bangkuang