Dusun Hilir, Barito Kidul

Dusun Hilir iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 2.065,00 km2 lan okèhé sing ndunungi 16.925 jiwa.

Dusun Hilir
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Karau Kuala
ing sisih kidul karo: Kacamatan Jenamas lan Kabupatèn Kapuas
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Kapuas
ing sisih wétan karo: Kacamatan Jenamas lan Kabupatèn Barito Wétan

Désa lan kalurahan [2]Besut

Désa:

Kalurahan:

  1. Mengkatip

RéferènsiBesut

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Dusun Hilir, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Batampang | Batilap | Damparan | Kalanis | Lehai | Mahajandau | Mangkatir | Sungai Jaya | Teluk Timbau


Kalurahan : Mengkatip