Jenamas, Barito Kidul

Jenamas iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Kidul, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.099,00 km2 lan okèhé kang ndunungi 16.746 jiwa.

Jenamas
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènBarito Kidul
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih kidul karo: Provinsi Kalimantan Kidul
ing sisih kulon karo: Kacamatan Dusun Hilir
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Barito Wétan

Désa lan kalurahan [2]Besut

Désa:

  1. Rangga Ilung
  2. Rantau Bahuang
  3. Tabatan
  4. Tampulang

Kalurahan:

  1. Rantau Kujang

RéferènsiBesut

  1. Barito Kidul sajeroning angka taun 2007, Tabel 3.1
  2. Data Wewengkon ing situs http://depdagri.go.id/)

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Jenamas, Kabupatèn Barito Kidul, Kalimantan Tengah


Désa : Rangga Ilung | Rantau Bahuang | Tabatan | Tampulang


Kalurahan : Rantau Kujang