Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

27 Maret 2010 - KH Muhammad Ahmad Sahal Mahfudh kapilih malih dados Rais Aam Syuriah Pengurus Besar Nahdlatul Ulama, lan KH Said Aqil Siradj minangka Ketua Umum PB NU kalamangsa 2010-2015, wonten ing salebeting Muktamar Nahdatul Ulama kaping-32 ing Makassar, Sulawesi Kidul. (BBC) (Kompas)

24 - Wonten tokèk jinis énggal dipunpanggihi ing Kamboja. (Yahoo!)

14 - Watawis 80.000 wargi Thailand saking golongan pandhukung mantan Mahamantri Thaksin Shinawatra ngawontenaken démonstrasi ing Bangkok, nuntut Mahamantri Abhisit Vejjajiva mundur saking jabatanipun. (Kompas) (Kompas) (BBC)

9 - Teroris Dulmatin dipunkabaraken tiwas ing salebeting panggerebekan ing Pamulang, Tangerang Kidul. (Detik)

Ugi pirsaniBesut