Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

17 Fèbruari 2010 - Golongan gerilyawan MILF nulak tawisan otonomi paling énggal ingkang dipunajokaken Pamaréntah Filipina. (sumber)

 
Barack Obama

16 - Présidhèn Amérikah Sarékat Barack Obama ngumumaken kanthi resmi diplomat senior Robert S. Ford minangka dubes énggal Amérikah Sarékat kanggé Suriah. (sumber)

15 - Sakbotenipun 25 tiyang tiwas amargi tabrakan kalih sepur komuter ing Halle, 15 kilomèter ing kidul-kilèn Brussels, Bèlgi. (sumber)

13 - Junta Myanmar ingkang kuwaos mbébasaken Tin Oo ingkang dados wakil Aung San Suu Kyi ing parté Liga Nasional kanggo Dhémokrasi. (sumber)

12 - Olimpiade Mangsa Adhem Vancouver 2010 dipunbikak ing Vancouver, British Columbia, Kanada. (sumber) (sumber) 11 Fèbruari 2010

Ugi pirsaniBesut