Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

31 Januari 2010 - Petenis asal Swiss Roger Federer dados juwara Australian Open 2010 sasampunipun ing babak final ngawonaken Andy Murray saking Inggris kanthi skor 6-4, 6-4, 7-6. (The New York Times)

25 - Satunggaling montor miber Maskapé Ethiopian Airlines Pamiberan 409, dhawah salepas pasisir Libanon. Dipun samaraken 90 panumpang saha awak pesawat Boeing 737 ingkang dipunanggé, tiwas sadaya.(AP via Yahoo!)

25 - Chemical Ali, sedhèrèkipun Saddam Hussein dipunèksèkusi. (AP via Yahoo!)

12 - Lindhu mawi kakiyatan 7 skala Richter ngoregi ibukitha Haiti lan sacelakipun nalika ing pukul 16.45 wekdal lokal. Kathah yasan runtuh lan éwonan tiyang dipundugi tiwas. (Kompas)

Ugi pirsaniBesut