Tuduhaké menu pokok

PrastawaBesut

31 Dhésèmber 2010 Satunggaling bom bunuh diri njeblug sajawining satunggiling gréja Koptik ing Iskandariah, Mesir. Wonten 21 kurban téwas lan 97 kurban tatu-tatu.

Ugi pirsaniBesut