PL2012Puryono
Panganggo
IMG 1288.JPG
JenengPuryono
Tandha tanganPL2012Puryono (wicara)
LokasiJawi Tengah
NegaraIndonésia
HobiWikipedia
Kothak panganggo
Pribadi
Domisili
Flag of Indonesia.svg
Panganggo iki asal Indonésia
Lambang Kota Semarang.pngPanganggo iki domisili ing Semarang, Indonésia
Kelairan
Taurus.svgPanganggo iki nduwèni zodiak Taurus
Tiger.svgPanganggo iki nduwèni shio macan
Hobi
Wikipedia-logo.png
Panganggo iki pecandu Wikipedia
Admin mop.PNGPenganggo iki pengurus ing Wikipedia basa Jawi.
Police man ganson.svgPenganggo iki mirsani kabeh Owah-owahan.
Komputer lan internèt
Own windows logo xp.svg
Panganggo iki migunakaké sistem operasi Microsoft Windows XP
Logo Internet Explorer
Panganggo iki migunakaké browser Internèt Explorer
Kamampuan Basa
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
su-1Kontributor ieu bisa nulis dina basa Sunda hambalan dhasar.
en-2This user can contribute with an intermediate level of English.
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2011
Logo Kompetisi Menulis Wikipedia Bahasa Jawa "Papat Limpad 2"Panganggo iki peserta kompetisi nulis Wikipedia abasa Jawa "Papat Limpad 2"
Logo Papat Limpad.jpg
Panganggo iki peserta Papat Limpad 2012 2012
Logo PL 2012.jpg
Panganggo iki Panitia Papat Limpad 2012

Nami kula Puryono Panitiya Proyek Paningkatan Aktifitas Wikipedia Basa Jawa Papat Limpad Papat Limpad 2012.Kagiatan sadina-dina melu mulang ana ing Madrasah Aliyah Negeri, Blora, Jawa Tengah, pelajaran Seni Buda lan TIK.