Pratiwicitra
Editor
JenengCitra Ayu Pratiwi
RasMelayu Mongoloid
ÈtnisJawa
Dhuwur157 cm
Tanggal lair8 Desember
Papan lairJember
Zona wektuUTC+7
LokasiSidoarjo, Jawa Timur
Jakarta, DKI Jakarta
NegaraIndonesia
UniversitasUniversitas Airlangga
Universiti Malaya
AgamaIslam
Golongan getihO
Surelpratiwicitra1208@gmail.com
Kothak naraguna
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NNaraguna puniki panutur asli basa Jawi
en-3This user can contribute with an advanced level of English.


Informasi Pribadi
Wikimedia-logo-id.svgNaraguna iki panyarta gladhèn nulis ing Wikipédia #WikiLatih tanggal 11 & 14 Oktober 2021 ing Kacamaya.

Rahayu, sedaya.

Nami kula Citra Ayu Pratiwi. Biasane ditimbali Citra. Kula saking Sidoarjo.

Sakmenika lagi coba mbesut ing Wikipedia Jawa.