Njawani

Njawani, punika sikap tindak tanduk ingkang ngambaraken tumindak caranipun tiyang Jawa, (sanès cara Arab, sanès cara Landa utawi cara Cina). Sawangsulipun, manawi wonten tindak-tanduk ingkang boten sarujuk kaliyan, tepa salira lan unggah-ungguh utawi adat istiadat tiyang Jawi lajeng dipunwastani "ora nJawani" utawi "ora nJawa".

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut