Pangkalan Banteng, Kotawaringin Kulon

Pangkalan Banteng iku kacamatan ing Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 32.538 km2 lan okèhé sing ndunungi 1.307 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Karang Mulya, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 70 km.

Pangkalan Banteng
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Tengah
KabupatènKotawaringin Kulon
Pamaréntahan
 • Camat

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Arut Lor
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kumai
ing sisih kulon karo: Kacamatan Pangkalan Lada lan Arut Kidul
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Seruyan

Désa lan kalurahan [3][4]Besut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Pangkalan Banteng, Kabupatèn Kotawaringin Kulon, Kalimantan Tengah


Désa : Amin Jaya | Arga Mulya | Karang Mulya | Kebun Agung | Marga Mulya | Mulya Jadi | Natai Kerbau | Pangkalan Banteng | Sido Mulyo | Simpang Berambai | Sungai Hijau