Tuduhaké menu pokok

Papan Anggegana Internasional Leonardo da Vinci

Papan Anggegana Internasional Leonardo da Vinci (Basa Italia: Aeroporto Leonardo da Vinci ing Fiumicino) (IATA: FCOICAO: LIRF) utawa misuwur kanthi nama Papan Anggegana Internasional Fiumicino (kodhe IATA: FCO, kode ICAO: LIRF) ya iku papan anggegana kang gedhé dhéwé ing Italia uga ngelayani uwih saka 34 yuta panumpang ing taun 2004. Papan Anggegana iki dumunung ana ing Fiumicino lan ngelayani jalur kutha Roma. Nama Papan Anggegana dijupuk saka tokoh utawa seniman saka seni lukis ya iku panjenengané Leonardo da Vinci lan didadèkaké pusat operasi maskapé penerbangan Alitalia bebarengan déning Papan Anggegana Internasional Malpensa, Milan.

Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport

Aeroporto Leonardo da Vinci di Fiumicino

Roma/Fiumicino Airport
Rom Fiumicino Airport 2008 by-RaBoe.jpg
Ringkesan
Jinis papan anggeganaPublic
Kang nglakokakéAeroporti di Roma SpA
NgladèniRome, Vatican City
PernahFiumicino
Sambungan menyang
Élevasi MISLS13 ft / 4 m
Situs wèbwww.adr.it
Peta
FCO kapernah ing Italy
FCO
FCO
Location in Italy
Sana playu
Ener Dawa Palumahan
m ft
07/25 3.307 10,850 Asphalt
16R/34L 3.902 12,802 Asphalt
16L/34R 3.902 12,802 Asphalt
16C/34C 3.602 11,818 Asphalt
Statistik (2011)
Total passengers37,693,46
Aircraft movement329.269
Passport stamp

MaskapéBesut

Terminal ABesut

  • Aero Littoral (Figari dan Nice)
  • Air Alps (Bolzano, Brescia, Parma, Rimini)
  • Air Columbia
  • Alitalia (Ancona, Bari, Bologna, Brindisi, Cagliari, Catania, Florence, Genoa, Lamezia Terme, Milan/Linate, Milan/Malpensa, Naples, Palermo, Perugia, Pisa, Reggio Calabria, Trieste, Turin, Venice, Verona)
  • Meridiana (Cagliari, Milan/Linate, Olbia, Verona)

Terminal BBesut

Terminal CBesut

  • ENAV S.p.A.
  • A6856/07 NOTAMN from the European Organisation for the Safety of Air Navigation