Pengaron, Banjar

Pengaron iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Pengaron
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
Kode Kemendagri63.03.09 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Sambung Makmur
ing sisih kidul karo: Kacamatan Aranio karo Mataraman
ing sisih kulon karo: Kacamatan Simpang Empat karo Mataraman
ing sisih wétan karo: Kacamatan Sungai Pinang

DésaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Pengaron, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Alimukim | Antaraku | Ati'im | Benteng | Kertak Empat | Lobang Baru | Lok Tunggul | Lumpangi | Mangkauk | Maniapun | Panyiuran | Pengaron