Sungai Pinang, Banjar

Sungai Pinang iku kacamatan ing Kabupatèn Banjar, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia.

Sungai Pinang
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènBanjar
Kode Kemendagri63.03.10 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Paramasan karo Telaga Bauntung
ing sisih kidul karo: Kacamatan Aranio
ing sisih kulon karo: Kacamatan Pengaron karo Simpang Empat
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Tanah Bumbu

DésaBesut

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut


 

Kecamatan Sungai Pinang, Kabupatèn Banjar, Kalimantan Kidul


Desa : Belimbing Baru | Belimbing Lama | Hakim Makmur | Kahelaan | Kupang Rejo | Pakutik | Rantau Bakula | Rantau Nangka | Sumber Baru | Sumber Harapan | Sungai Pinang