Pulo Séram

Pulo Séram dumunung ana ing sebrang LorAmbon, Provinsi Maluku, Indonésia. Kutha mligi ya iku Masohi, kutha krajan kabupatèn Maluku Tengah.Ing pulo iki ana paninggalan utawa wangunan kaya ta :Pelabuhan Amahai, Masohi, Kairatu, lanpelabuhan rakyat kaya ta Tehoru, Bula, Geser, Wahai, Kobisadar lan Piru.

Pulo Séram
Géografi

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

 
Pasisir Seram