Tuduhaké menu pokok

Werder Bremen ya iku sawijining klub bal-balan kang markasé ana ing kutha Bremen ing Jerman. Werder Bremen ya iku klub bal-balan kang disegani ing kompetisi Bundesliga saprénè kanthi dolanan bal-balan kang aktraktif. ing Jerman Werder Bremen ya iku tim bal-balan kang akèh ngasilaké gol marang gawang lawan ing 1 mangsa.

Werder Bremen[1]
logo
Jeneng jangkep Sportverein Werder Bremen
von 1899 e. V.
Peparab Die Werderaner (The River Islanders)[2]
Die Grün-Weißen (The Green-Whites)[1]
Diadegaké Fèbruari 4, 1899; 120 taun kapungkur (1899-02-04)[1]
Lapangan Weserstadion[1]
Bremen[1]
Kapasitas 42.500[3]
Ketua Klaus-Dieter Fischer
Manajer Thomas Schaaf[4]
Liga Bundesliga
2011–12 ke-9, Bundesliga
Seragam kandang
Seragam tandang

Werder Bremen uga sampun merkoleh sukses ing Éropah , kala menang ana ing Piala Winners [[Éropah}} taun 92. Ing babak final Werder Bremen ngalahaké AS Monaco 2-0 lewat gol Klaus Allofs lan Wynton Rufer. Ing edisi pungkasan Piala Éropah taun 2009 Bremen sukses mlebet final lan katemu klub Ukraina Shakhtar Donetsk. Bremen Kalah ing perpanjangan waktu (injury time), kanthi kasil akir 2-1.

Pratélan pemainBesut

Skuat utamaBesut

Per 22 Agustus 2012.[5]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Sebastian Mielitz
3   DF François Affolter (pinjaman dari Young Boys)
5   DF Assani Lukimya-Mulongoti
6   MF Kevin De Bruyne (pinjaman dari Chelsea)
7   FW Marko Arnautović
8   DF Clemens Fritz (kapten)
9   FW Denni Avdić
10   MF Mehmet Ekici
11   FW Eljero Elia
13   DF Lukas Schmitz
14   MF Aaron Hunt
15   DF Sebastian Prödl
16   MF Zlatko Junuzović
17   MF Aleksandar Ignjovski
18   MF Felix Kroos
19   FW Joseph Akpala
20   GK Raphael Wolf
No. Pos. Jeneng
22   DF Sokratis Papastathopoulos
23   DF Theodor Gebre Selassie
24   FW Nils Petersen (pinjaman dari Bayern Munich)
25   MF Tom Trybull
26   DF Florian Hartherz
27   FW Johannes Wurtz
28   MF Levent Aycicek
29   DF Cimo Röcker
30   GK Richard Strebinger
31   MF Predrag Stevanović
32   MF Özkan Yıldırım
33   GK Christian Vander
34   MF Aleksandar Stevanović
35   MF Florian Trinks
41   FW Niclas Füllkrug
44   MF Philipp Bargfrede

DisilèhakéBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

PrestasiBesut

  • Juara Liga Jerman : 1965, 1988, 1993, dan 2004
  • Juara Piala Jerman : 1961, 1991, 1994, 1999, 2004, dan 2009
  • Juara Piala Liga : 2006
  • Juara Piala Super Jerman : 1988, 1993, dan 1994
  • Juara Piala Winners : 1992

Pemain TerkenalBesut

Cathêtan SikilBesut

  1. a b c d e "Werder Bremen.:. Steckbrief". Weltfussball. Dijupuk 7 December 2010. 
  2. "SV Werder Bremen". UEFA. 10 June 2010. Dijupuk 7 December 2010. 
  3. http://www.werder.de/de/stadien/weser-stadion/index.php
  4. "About Werder". Werder.de. Dijupuk 7 December 2010. 
  5. "Players". Werder.de. Dijupuk 22 Agustus 2012.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njabaBesut