Suweng

Suweng utawa sruweng, utawa subang, utawa sungu iku sajinis pepaès tumrap wanita sing dipasang nèmpèl ing kuping. Bahané bisa saka logam, plastik, kaca, watu aji, manik-manik, lan liya-liyané.

Anting-anting
Suweng saka abad 20 ing museum mesir

Suweng iki asring uga dipigunakaké kanggo piranti dolanan cublak-cublak suweng.

Uga delengenBesut

RujukanBesut

Pranala njabaBesut