Kutha Tebing Tinggi

(Kaelih saka Tebing Tinggi)
Kutha Tebing Tinggi
Lambang Kutha Tebing Tinggi.JPG
Lambang Kutha Tebing Tinggi
Sesanti: "---"
Lokasi Sumatra Utara Kota Tebing Tinggi.svg
Dina Dadi:---
Walikutha:---
Wakil walikutha:---
Jembar
 - Total:

31 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

3 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- 125.000 (?)
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:wong Batak lan liyané
Agama: Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu lan Buda
Basa: Basa Batak lan Basa Indonésia

Kutha Tebing Tinggi iku salah siji kutha ing Provinsi Sumatra Lor. Jembar wewengkon kutha iki ± 31 km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Kutha Tebing Tinggi ketata saking 3 kacamatan, --- kalurahan / désa. Kacamatan-Kacamatan ing Kutha iki yaiku:

  1. Padang Hilir
  2. Padang Hulu
  3. Rambutan

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut

Sumatra Lor