Trem, Antologi Crita Cekak

(Kaelih saka Trem, kumpulan cerkak)
Trem Antologi Carita Cekak
Trem.jpg
PanganggitSuparto Brata
NagaraIndonésia
BasaJawa
GènreRoman
PangecapanPustaka Pelajar Yogyakarta
Kala babar
2007
Kaca316 kaca
ISBN979-9289-62-9

SesirahBesut

  • Trem, Antologi carita cekak

PanganggitBesut

PenerbitBesut

Taun MetuBesut

KatranganBesut

Kumpulan 20 cerkak iki kaisi saka anggitané Suparto Brata antarané taun 1960-1993. Cerkak-cerkak iku naté kababar ing sawatara medhia basa Jawa ya iku Panjebar Semangat, Jaya Baya, Kembang Brayan, Dharma Nyata, lan Jawa Anyar. Cerkak kang asesirah Trem dadi pambuka buku. Carita iki ngenani wong lanang sing jenengé Dulmawi. Dhèwèké asring nemoni kenya manis ing trèm. Critané nganggo basa surabayaan.

Karya Suparto Brata liyanéBesut

Buku-buku sastra Jawa lan Indonésia kang katulis antarané:

Abasa JawaBesut

Abasa IndonésiaBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut