Vanésha Préscilla

Vanésha Préscilla (lair ing Jakarta, 25 Oktober 1999; umur 21 taun) Minangka aktris, modhèl, penyanyi lan lintang iklan negara Indonesia . Dhèwèké dadi adhiné luwih enom saka aktris Sissy Priscillia lan DJ Jevin Julian .

Vanesha Prescilla
PakaryanAktris, model, penyanyi, bintang iklan
Taun aktif2014 - sekarang
Dhuwur158 cm (5 ft 2 in)
PasanganSissy Priscillia (kakak)
Rifat Sungkar (kakak ipar)
Jevin Julian (kakak)
Rinni Wulandari (kakak ipar)
Wong tuwaIwan Setiawan
Ida Farida Hanas

FilemografiBesut

FilemBesut

Taun Judhul Ing peran Katrangan
2018 Dilan 1990 Milea
2018 #WargaTemunNama Nikah Ayudia
2019 Dilan 1991 Milea
2020 Milea: Swara saka Dilan Milea
2020 Latar mburi Elsa

DiskografiBesut

SingleBesut

  • Pisahan ( Kalor ing Bank ft. Vanesha Prescilla, 2019)
  • " Bahaya Sampeyan" ( Panas ing Bank ft. Vanesha Prescilla, 2020)
  • "Swara sunyi " ( Panas ing Bank ft. Vanesha Prescilla, 2020)

PariwaraBesut

  • Laurier Skin Healhty *
  • Mitsubishi Brand New Day
  • Natur-E
  • Oppo
  • Duta Brand 'YOU Make Up *
  • Molto

Pangaji lan NominasiBesut

Taun Apresiasi Kategori Film kasebut Asil
2018 Penghargaan Pelaku Film Indonesia Aktris Newcomer paling apik Dilan 1990 |style="background: #FDD; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="no table-no2"|Nominasi
style="background: #99FF99; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="yes table-yes2"|Menang
Saperangan Favorite ( karo : Iqbaal Ramadhan ) |style="background: #FDD; color: black; vertical-align: middle; text-align: center; " class="no table-no2"|Nominasi

Pranala njabaBesut