Via Vallen

Maulidia Octavia utawa luwih dikenal minangka Via Vallen (lair ing Surabaya, 1 Oktober 1991; umur 29 taun) yaiku penyanyi dangdut saka Indonésia.

Via Vallen

Via wis miwiti karire nalika umur 15 taun. Panjenenganipun wonten ing dunya hiburan Indonésia asring dipunanggep sami kaliyan Isyana Sarasvati amargi mirip kaliyan rupanipun.[1] Via nduweni penggemar saka pirang-pirang kutha sing dijuluki Vyanisty lan diresmikake tanggal 24 September 2010. Lan saiki nyolo karir kanthi rilis tembang pertama Via kanthi judul 'Selingkuh' ing awal tahun 2015 lan terus nggawe luwih kondhang karo para patresnan musik ing Indonésia.[2]

Cathetan sukuBesut

  1. "Nampak Serupa, Meski Beda Genre Musik, Via Vallen Dibilang Mirip Isyana Sarasvati". Tribunnews.com.
  2. "Via Vallen Singkirkan Ayu Ting Ting?". Cumicumi.com.

Pranala njabaBesut