Yasmine Wildblood (lair kanthi nama Yasmine Leeds Wildblood ing London Inggris, 11 Maret 1993; umur 27 taun).[1] Yasmine Wildblood punika salah setunggaling juru main Indonésia.[1] Yasmine Wildblood punika putranipun pasangan Michael Brian Wildblood ingkang gadhah katurunan Inggris saha Anita Siregar ingkang gadhah katurunan Indonésia.[2] Yasmine Wildblood miwiti karir nalika taun 2008.[2] Nalika semanten Yasmine Wildblood miwiti karir dados modhél klip video grup musik Nidji wonten ing single ingkang irah-irahanipun "Arti Sahabat".[2] Sasampunipun punika Yasmine Wildblood lajeng akting wonten ing FTV.[2] Yasmine Wildblodd lajeng dados juru main utama wonten ing FTV ingkang irah-irahanipun "Love Bodyguard".[2] Sasampunipun punika, Yasmine Wildblood lajeng akting wonten sinétron.[2] Yasmine Wildblodd akting dados tokoh Juwita wonten ing sinétron ingkang irah-irahanipun Lia.[2] Sinetron punika dipunsiyaraken ing RCTI.[2] Wiwit semanten Yasmin Wildblood lajeng sangsaya misuwur.[2] Sasampunipun punika, Yasmine Wildblood lajeng akting wonten ing sinétron ingkang irah-irahanipun Cinta dan Anugerah.[2] Wonten ing sinétron punika Yasmine Wildbold akting dados tokoh Aira.[2] Sinétron punika dipunremeni masarakat Indonésia.[2] Nalika taun 2009 Yasmine Wildbold ugi dados modhél Video Klip Grup Band ARMADA wonten ing lagu kanthi irah-irahanipun Pemilik Hatimu.[2]

Yasmine Leeds Wildblood
Yasmine Wildblood 4.jpg
PakaryanAktris
Taun aktif2008 - sapunika
Wong tuwaMichael Brian Wildblood, Anita Siregar

Cathetan sukuBesut

  1. a b infoselebindo.com(dipunundhuh tanggal 28 September 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m selebriti.kapanlagi.com(dipunundhuh tanggal 28 September 2011)