Wiktionary
Pirsani informasi ngenani Dharma ing KamusWiki.

Dharma utawa darma (éjaan miturut KBBI) iku istilah kang dijupuk saka basa Sansekerta lan teges dhasaré ya iku kewajiban, aturan lan kabeneran. Saliyané ing basa Melayu utawa basa Indonésia ditepungi uga tembung derma kang dhedhasar tembung iki uga. Tembung dharma bisa ngrujuk manéka prakara.

AgamaBesut

  • Konsèp dharma sajeroning agama Hindhu
  • Konsèp dhamma sajeroning agama Buda

Jeneng papanBesut

ToponimBesut

Perguruan tinggiBesut

Perusahaan lan organisasiBesut

SastraBesut

TokohBesut

Sapérangan tokoh kang jenengé ngandhut tembung dharma:

Liya-liyaBesut


Puniki kaca disambiguasi nami tiyang (ingkang sok dipunginaaken kanggé nami papan panggénan) — satunggiling bantuan navigasi kanggé ngarahaken Penjenengan tumuju dhumateng artikel ingkang leres, ing antawisipun sapérangan tiyang ingkang kagungan nami ingkang sami. Menawi Panjenengan dumugi kaca puniki langkung pranala saking artikel sanès, wonten saénipun Panjengengan wangsul dhumateng artikel kasebat lan ngleresaken pranalanipun supados langsung tumuju dhumateng artikel tiyang ingkang leres.