Getafe CF

Getafe CF inggih punika namanipun tim bal-balan Spanyol. Bermarkas ing di Madrid. Tim punika madeg ing taun 1983. Klub punika mainakén tetandhingan ing Stadion Coliseum Alfonso Pérez ingkang bérkapasitas 16.000 penonton. Séragam mereka ingkang gadhah warni biru. Klub punika kawiwitan berlaga ing La Liga ing mangsa kompétisi 2004-05. Markas klub punika ing Getafe, Madrid, Spanyol.

Getafe CF
Jeneng jangkep {{{fullname}}}
Peparab Azulones, El Geta
Diadegaké 1983
Lapangan Coliseum Alfonso Pérez,
Getafe, Madrid,
Spanyol
Kapasitas 17.700
Ketua Ángel Torres
Manajer Jose Bordalas
Liga La Liga
La Liga 2019-20 ke-8, La Liga
Seragam kandang
Seragam tandang

Pratélan pemainBesut

Skuat utamaBesut

Per 1 Agustus 2012.[1][2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Miguel Ángel Moyà
2   DF Alexis Ruano (dipinjam dari Sevilla)
3   DF Mané
4   DF Miguel Torres
5   MF Mehdi Lacen
6   DF Alberto Lopo
8   MF Pablo Sarabia
9   FW Daniel Güiza
10   MF Jaime Gavilán (kapten)
11   FW Adrián Colunga
12   FW Álvaro Vázquez
13   GK Jordi Codina
14   MF Pedro León (dipinjam dari Real Madrid)
No. Pos. Jeneng
15   DF Rafa López
16   DF David Abraham
17   MF Diego Castro
18   MF Ángel Lafita
19   MF Abdel Barrada
20   DF Juan Valera
21   MF Míchel
22   MF Juan Rodríguez
23   MF Borja Fernández
24   FW Hugo Fraile
25   MF Xavi Torres
26   FW Paco Alcácer (dipinjam dari Valencia)

DipinjamkanBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  FW Miku (di Celtic)

Cathetan sukuBesut

  1. "Getafe C.F: Plantilla". www.getafecf.com. Dibukak ing 2011-05-10. (ing basa Spanyol)
  2. "Transfers". Transfermarkt. Dibukak ing 2009-04-06.[pranala mati]

Pranala njabaBesut


Cithakan:Spanyol-sb-stub