Tuduhaké menu pokok

Jumadil awal iku wulan kalima sajeroning tanggalan hijriyah lan tanggalan Jawa.

Uga delengenBesut

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah