Tuduhaké menu pokok

Rabiul Akhir iku wulan kapapat sajeroning tanggalan hijriyah.

Uga delengenBesut

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah