Tuduhaké menu pokok

Safar iku wulan kaloro sajeroning tanggalan hijriyah.

Uga delengenBesut

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah