Tuduhaké menu pokok

Sya'ban, iku wulan kawolu sajeroning Kalèndher Hijriyah. Wulan iki dikenal minangka wulan Rasulullah SAW.

Uga delengenBesut

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah