Tuduhaké menu pokok

Rabiul awal iku wulan katelu sajeroning tanggalan hijriyah.

Makna wigatiBesut

  • Tanggal 12 wulan rabiul awal dipercaya minangka dina kelairan Muhammad (pirsani Mulud)

Uga delengenBesut

Sasi jroning kalèndher hijriyah

MuharramSafarRabiul awalRabiul akhirJumadil awalJumadil akhirRajabSya'banRamadhanSyawalDzulkaidahDzulhijjah