Kabupatèn Soppèng

kabupatèn ing provinsi Sulawesi Kidul, Indonésia
(Kaelih saka Kabupatèn Soppeng)
Kabupatèn Soppeng
Barkas:Lambang Soppeng.JPG
Lambang Soppeng
Sesanti: "---"
Barkas:Lokasi Soppeng.jpg
Dina Dadi:---
Kutha krajan: kutha Watansoppeng
Bupati:---
Wakil Bupati:---
Jembar
 - Total:

--- km²
Distrik
 - Cacahe:

7 kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- --- jiwa
+/- --- jiwa/km²
Suku Bangsa:---
Agama: Islam, Protèstan, Katulik lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Soppeng iku kabupatèn ing Provinsi Sulawesi Kidul, kutha Watansoppeng iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané : --- lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± --- km² utawa --- hèktar.

GéografiBesut

--- Lintang kidul lan --- Bujur wétan

PamaréntahanBesut

Kabupatèn Soppeng ketata sajeroning 7 kacamatan, --- désa/kalurahan. Kacamatan-kacamatan ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Donri Donri
  2. Ganra
  3. Lalabata
  4. Lili Riaja
  5. Lili Rilau
  6. Mario Riawa
  7. Mario Riwawo

Deleng ugaBesut

Pranala njabaBesut

Sulawesi Kidul

Cithakan:Kabupatèn Soppeng